top of page
Tórshavn

FORRETNINGSOMRÅDER

Virksomheden er en erhvervs- og markedsorienteret advokatvirksomhed, der er i stand til at servicere et stort udsnit af færøsk erhvervsliv samt den offentlige sektor med en bred vifte af ydelser. Virksomheden yder også privatretlig rådgivning til enkeltpersoner. 

Der lægges vægt på yde hurtig, klar og kvalificeret juridisk rådgivning og service af en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

Om Eli

Eli Thorsteinsson advokat

Eli har siden 1. januar 2020 drevet sit eget advokatfirma.

 

Eli arbejder med erhvervsret i bred forstand og har blandt andet solid erfaring fra den færøske banksektor som juridisk rådgiver, complianceansvarlig mm., samt fra advokatvirksomhed i København, hvor han i flere år arbejdede med blandt andet ejerlejlighedsforeninger, andelsboligforeninger, foreningsret, fast ejendom, byggeret og selskabsret.

 

Derudover arbejder Eli meget inden for databeskyttelsesret og rådgiver både virksomheder og institutioner. Eli har i den forbindelse to internationale certificeringer fra IAPP (International Association of Privacy Professionals), både CIPM og CIPP/E.

 

Eli yder også rådgivning til offentlige myndigheder og institutioner inden for alle områder, der har med offentlig administration at gøre, såsom forvaltningsret, kommunalret, ansættelsesforhold, byggesager osv.

 

Endvidere rådgiver Eli enkeltpersoner i privatretlige forhold, såsom arv og skifte, udarbejdelse af testamenter, samejeoverenskomster osv., samt udarbejdelse af ægtepagter, testamenter osv.

Eli Thorsteinsson
CIPM - IAPP Certification
CIPP - IAPP Certification
Mynd tikin frá Lítlu Dímun 2018.jpg

Om virksomheden

Advokatfirmaet er organiseret som et anpartsselskab (Sp/f) og har tegnet ansvars- og garantiforsikring hos HDI Global Specialty SE. Forsikringen dækker alle juridiske aktiviteter i advokatfirmaet, under denne Eli Thorsteinsson advokat, uanset hvor de juridiske aktiviteter finder sted.

 

Eli Thorsteinsson modtog advokatbestalling af det danske Justitsministerium den 4. januar 2016 og er medlem af det danske Advokatsamfund.

Víkartindur 2014 - 2.jpg

FORRETNINGSBETINGELSER OG PRIVATLIVSPOLITIK

Forretningsbetingelserne hos Sp/f Eli Thorsteinsson advokatur er, medmindre der er indgået en anden skriftlig aftale, gældende for alle opgaver og tjenester, som virksomheden påtager sig.

 

I virksomheden vægtes databeskyttelse og fortrolighed højt. I virksomhedens privatlivspolitik kan man læse, hvordan virksomheden behandler oplysninger om dig som kunde.

bottom of page